“Ieder mens, groot en klein, is uniek!

Je mag zijn zoals je bent.

Je mag je laten zien aan de rest van de wereld zoals je bent

en natuurlijk op een manier zoals jij zelf wilt.”

Mag ik mij even voorstellen?

Ik ben Erica Mengedé (1967) en ik ben coach en therapeute van ‘Het Vlinderrijk’, waarin warmte, openheid, vertrouwen en veiligheid erg belangrijk zijn.

Ik begeleid zowel volwassenen als kinderen met hun persoonlijke bewustwording om zichzelf 100% te kunnen en mogen zijn:

  • Wie ben ik?
  • Hoe krijg ik (weer) de regie over mijn leven? Hoe kan ik mijn grenzen aangeven?
  • Hoe krijg ik rust en plezier in mijn lijf, mijn leven en in mijn gezin?

Daarnaast inspireer en motiveer ik dagelijks via mijn Facebook-pagina ‘Het Vlinderrijk’, met nieuws, informatie en interessante blogs over …. bewustzijn.

Mijn verhaal

Jarenlang stond ik in de overleefstand: ik was altijd druk en opgejaagd. Ik gaf alles aan…. tja, natuurlijk aan mijn lieverds maar verder ook aan iedereen in mijn omgeving.

Totdat ik een aantal winters achter elkaar zo ziek geworden was en ik besefte: Zo kan en wil ik het niet meer!

Door toeval (daar geloof ik echt niet meer in!) kwam ik in aanraking met een intensieve energetische opleiding waar ik meteen echt de diepte ingegooid werd. Vanaf dat moment werd mijn leven één grote ontdekkingsreis.

Ik heb hier heel veel geleerd, vooral om dichter naar mezelf te groeien en zo beter op mijzelf, mijn intuïtie en gevoel te vertrouwen.

Hierna – na mijn HBO-opleiding –  heb ik nog vele vervolg- en verdiepende trainingen, cursussen en workshops gevolgd, op allerlei vlakken.

Niet omdat het moest, maar omdat ik het keileuk vind.

Wie ben ik?

Ik ben me tijdens deze reis bewust geworden van mijn ‘uniekheid’, mijn eigen kwaliteiten: ik ben een Creatieve, Sensitieve, Krachtig voelende, Talentvolle en Levendige vrouw en ondertussen groei ik nog steeds door.

Ik ben steeds meer naar mezelf gaan luisteren: Wat wil ik? Wat kan ik? Hoe geef ik duidelijk mijn grenzen aan? En hoe blijf ik mezelf, zonder elke keer met anderen meegezogen te worden?

Het is een mooi pad met veel uitdagingen en spiegelingen wat ik (nog steeds) volg en dat geeft een heerlijk én eerlijk gevoel.

Ik vind het ook erg belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en tegelijkertijd mijn eigen tijd te nemen om mijn eigen dingen te doen waar ik zo blij van word. Door mijn hart te volgen.

Mijn brede ervaring, kennis, intuïtie, enthousiasme en creativiteit zet ik in bij het begeleiden van kinderen en volwassenen, zodat zij zichzelf (weer) leren kennen, zich bewust worden van hun mooie kwaliteiten, en dat ze zich aan de wereld durven en kunnen laten zien.

 Ieder mens, groot en klein, is uniek!

 Je mag zijn zoals je bent.

 Je mag je laten zien aan de rest van de wereld zoals je bent en natuurlijk op een manier zoals jij zelf wilt.

Zo werk ik mee aan het rimpeleffect voor een fijn en relaxt leven, gezin en dus ook de wereld. En ik wil graag zoveel mogelijk mensen helpen om stap voor stap de leiding over zijn of haar leven terug te nemen. Zodat je leeft en werkt op een manier die bij jou past en waarin jij je fijn en gelukkig voelt. Je bent het waard!

De verandering die je zoekt …. zit in jezelf.

 

Je bent van harte welkom!

Liefs, Erica

Het Vlinderrijk

Mijn praktijk ‘Het Vlinderrijk’ staat symbool voor uniek-zijn, in beweging komen, groei en transformatie/ verandering.

Net als bij een vlinder is het elke keer zo’n mooi wonder als deze uit zijn cocon kruipt.

Zo is het elke keer weer magisch om te zien hoe een kind of volwassene uitvliegt als een mooie, gelukkige en zelfverzekerde vlinder.

 

Je bent van harte welkom!

Liefs, Erica