Privacyverklaring Het Vlinderrijk

Het Vlinderrijk hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens.

In deze Privacyverklaring wil ik heldere en transparante informatie over hoe ik omga met persoonsgegevens.

Deze privacy verklaring is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens en is opgesteld in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Je bent vrij om het helemaal door te lezen. Maar in het kort wil ik je aangeven dat de eventuele gegevens die ik van jou heb en door jou krijg, bij mij in veilige handen zijn.

Gebruiker van deze privacyverklaring, tevens verwerkingsverantwoordelijke in de zin van de AVG, ben ik: Erica Mengedé, eigenaresse van Het Vlinderrijk, gevestigd in Oosteind, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 65985710.

Persoonsgegevens – Waarom ik jouw gegevens bewaar

Jouw contactgegevens (zoals naam, emailadres, telefoonnummer en social media accounts) zijn voor mij en voor mij alleen.

Ik gebruik deze om contact met jou te houden over de weg die wij samen gaan: als Erica Mengedé van Het Vlinderrijk en jij als client van Het Vlinderrijk.

Verwerking persoonsgegevens

Mocht je ja zeggen op werken met mij (of het nu om coaching, workshops, trainingen of welke dienst dan ook van Het Vlinderrijk gaat), dan vraag ik je waarschijnlijk om meer gegevens.

Bijvoorbeeld in een inschrijfformulier of tijdens een gesprek. Alles wat geschreven en gezegd is, blijft bij mij. Ik vraag alleen naar zaken die van belang zijn voor onze samenwerking. En mocht het eens nodig of zinvol zijn dat ik informatie over of van jou doorgeef, dan is dat uiteraard alleen met jouw toestemming.

Beveiliging

Bij de wet wordt van mij verlangd dat ik jouw gegevens bescherm. Dat doe ik ook.

Op internet bewaar ik niets van jou.

Alles wat we via WhatsApp of Facebook Messenger bespreken blijft daar en wordt beschermd door de privacy overeenkomsten waar wij Ja op zeiden als gebruikers van die diensten.

Mail en sms zit in mijn apparaten. Alleen ik heb toegang tot mijn telefoon, tablet en computer. Deze zijn beveiligd met een code.

Mijn site (www.hetvlinderrijk.nl) zijn etalages, alleen voor eenzijdig verkeer. Ik schrijf en jij leest. Je kunt daar geen interactie met mij hebben en sla daar ook niets op van jou.

Ik ben bij een van de betrouwbaarste servers die er zijn en vertrouw op de bescherming van gegevens door Neostrada.com.

Niet-digitale gegevens

Een enkele keer schrijf ik iets over jou op of bewaar iets wat je bij mij maakte. Ik bewaar dat in een afgesloten kast. En ik weet waar de sleutel verstopt is.

Je mag er dus gerust op zijn dat ik niets van jouw persoonlijke gegevens deel met anderen zonder jouw toestemming. Tenzij daar een administratieve of wettelijke verplichting voor geldt, of er een gerechtelijk bevel voor is. Laten we daar maar niet vanuit gaan.

Termijnen waarop ik gegevens bewaar

Omdat we al genoeg te bewaren hebben in het leven, zal ik jouw gegevens niet langer bewaren dan logisch of nodig is. Uiteraard houd ik me aan de wettelijke en fiscale verplichtingen zoals de plicht aan de Belastingdienst van het 7 jaar bewaren van facturen. Maar verder zal ik gegevens van jou niet langer bewaren dan noodzakelijk is voor het werk dat ik met jou doe.
Jouwrechten

Ik respecteer jouw privacy sowieso vanuit mijn professionele ethiek. Het recht om jouw gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen, heb je ten alle tijd. Je mag me hierover altijd aanspreken.