Het Vlinderrijk

Persoonlijke Groei door Creativiteit

Spelworkshops

Er is keuze uit verschillende magische, schitterende en ontdekkende spelworkshops in 'het Vlinderrijk'.
In een ochtend, middag of avond ga je ontdekkend 'beleven' en geïnspireerd worden.
Alleen, samen. Als ouderstel of als ouder en (klein-)kind. Of zoals bij Het Schatgraven in een kleine groep.
Spelenderwijs krijg je heel veel inspiratie en ben je bezig met je persoonlijke ontwikkeling. 

'Vlindermagie' met het COACHEE!spel

Coachee spelHet COACHEE!spel is een creatief en veelzijdig spel wat gespeeld wordt door kinderen en volwassenen.
Deze magische workshop 'Vlindermagie' kun je alleen spelen of met meerdere, zoals ouder en kind samen. Je gaat in het COACHEE!spel heel veel ontdekken: 'niet alleen omdat het zo leuk is', maar vooral om de 'ver-reikende' en 'verrijkende' werking. Je gaat spelenderwijs je eigen (en elkaars) kwaliteiten op een magische manier ontdekken. Ook krijg je inzichten op jouw vraag, zodat je hier verder mee aan de slag kunt.

Het spel bevat onverwachte vragen en creatieve opdrachten rond thema's zoals het gezin, je eigen kwaliteiten en talenten, je emotionele ontwikkeling, de hulpvraag, school en het oplossend vermogen. Door de afwisseling in de opdrachten blijft het een boeiend spel om te spelen.

 

Hier zijn enkele reacties over de workshop met het COACHEEspel!:

• Emma (12 jr): "Mijn eigen eiland maken met een eigen stad en bos en de waterval met de baai om in te zwemmen en zo vond ik zo leuk! En de stenen. Vooral de groenpaarse zijn zo mooi."

• Moeder van E. (47 jr): "Ik had gedacht dat het een 'gewoon' spel zou zijn, maar daar kom ik helemaal van terug. Zeker dat ik dit samen met mijn dochter heb gedaan gaf een nieuwe kijk op elkaar. Dank je!"

• Moeder (39jr): "Erg leuk! Speels. En ook het magische erbij met de kaartjes en de stenen. Ik vind het zo apart dat alles zo mooi bij elkaar komt. Een aanrader!

Sinds 2015 ben ik licentiehouder voor het geven van het COACHEE! spel. 

Tijdsduur: 1 dagdeel.
Tarief: € 75,– incl. alle materialen.
Voor meer informatie of wil je je kind of jezelf aanmelden: Stuur een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
 
 

 

'Vlindersteenkracht' met het Krachtstenenspel

krachtstenenspelHeb je een vraag, een wens, een droom? Deze zetten we centraal in deze schitterende workshop met het Krachtstenenspel. Tijdens het spelen beweeg je je van jouw wens naar werkelijkheid. Je krijgt inzichten en handvatten voor jouw vraag.

Dit is een magisch spel dat inzicht geeft in het weten, denken, doen en voelen van de speler, gecombineerd met de bijzondere werking van edelstenen.
Een prachtige middag waarin je zelf een doel vormt en die je door middel van prachtige edelstenen richting en inzicht geven. Een middag vol (zelf-) herkenning en magische momenten en je neemt een krachtzakje mee naar huis waarna je zelfstandig verder kunt
Je wordt meegenomen door de vier elementen: 
♥ Vuur om de intuïtie aan te wakkeren.
♥ Lucht voor het denkwerk.
♥ Aarde om wensen handen en voeten te geven.
♥ Water om te voelen wat het met je doet als alles bij elkaar komt.

MagrietjeedelstenenHet spel combineert de bijzondere werking van tien verschillende soorten edelstenen met concrete stappen en praktische oefeningen. De edelstenen geven een extra dimensie aan het spel: zij vertellen hierin hun eigen verhaal.
 

Enkele reacties over de workshop met het Krachtstenenspel:

• Marianne (45jr): "In 1 woord: prachtig! Ik heb nog nooit zo'n soort spel gespeeld. Ik was al geïntrigeerd door de stenen. Maar samen met al die kaarten en opdrachten tussendoor: het is een magisch spel!!! Ik heb genoten!"

• Anoniem: "Wat moest ik verwachten? Ik ben erg verrast. Door de goede opbouw van het spel. De prachtige stenen. De gekregen inzichten. En de fijne en zachte begeleiding."

Willy (53jr): "Ik was op slag verliefd toen ik binnen kwam en het spel zag dat al klaar lag met alle steentjes. En ik ben nu nog verliefder ♥"

Nieuwsgierig geworden? Kom (samen) gezellig een middag spelen en verdiepen en ga naar huis met een buidel vol kracht, inspiriratie en inzicht.

Sinds 2015 ben ik licentiehouder voor het geven van het Krachtstenenspel.

Tijdsduur: 1 dagdeel.
Tarief: € 75,– incl. alle materialen.
Voor meer informatie of wil je je kind of jezelf aanmelden: Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
 
 
*** SPECIAAL *** DECEMBER-ACTIE-CADEAUBON  ***  
 
***       VAN  € 75,—  VOOR  € 50,—   ***
 
Een volledig verzorgde, prachtige workshop met kracht-(edel)stenen.
 
 
Een ochtend, middag of avond, vol met MeTime, aandacht, (edel)stenen, inspiratie voor jou alleen of voor je vrouw, vriendin, zus, dochter
 
Om het extra feestelijk te maken, zodat het een verrassing is, is deze workshop te koop met een originele CADEAUBON.
 
Deze is in te wisselen bij Het Vlinderrijk waarbij we een passende datum afspreken.
 
Bel me rustig op 06 211 91 311 voor verdere info. Of voor een cadeaubon, zodat ik deze extra mooi en feestelijk kan inpakken.
 

Het Aangenaam Kennismaken spel

Aangenaam KennismakenHet 'Aangenaam Kennismaken-spel' is een verrassend spel dat gespeeld wordt met volwassenen.
Door middel van inspirerende en creatieve opdrachten wordt er op een positieve manier ingezoomed op de relatie tussen jou als ouder en je kind. Het zet je aan tot nadenken over jezelf en als ouder. Ook over de situatie (of 'het  probleem') en de relatie tot je kind. Er ontstaat op een speelse manier een verrassend inzicht in je eigen gedrag. En je kunt direct thuis aan de slag hiermee.
 
 
 
 
 
 
 
 
Er zijn 4 thema's:
Ik als ouder
Mijn kind
Mijn zorgen
Mijn verlangens
Door de verrassende werkvormen kunnen onbewuste patronen naar de oppervlakte komen. En bieden inzichten in de situatie waarin jij als ouder en kind zich bevinden.
 

Enkele reacties van ouders over het Aangenaam Kennismaken-spel:

• Vader (48jr): "Dit had ik echt niet verwacht! Ik vind het echt heel verrassend wat we gedaan hebben. Met al de adviezen die we gekregen hebben kunnen we echt wat mee."

• Moeder (41): "Ik ben een stuk wijzer geworden. Vooral over mezelf. Ik vond het een fijne middag met een lieve en kundige begeleiding van Erica."

• Vader (44jr): "De persoonlijke aanpak, het goed bespreken en uitleggen van wat we gedaan hebben bij elke opdracht en samen met de inzichten en tips die we gekregen hebben. Het was veel, maar gaan er meteen mee aan de slag." 

Sinds 2015 ben ik licentiehouder voor het geven van het Aangenaam Kennismakenspel.
 
 
Tijdsduur: 1 dagdeel
Tarief: € 75,– incl. alle materialen.
Voor meer informatie of wil je je aanmelden: Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .  
 
 

'Schatgraven' met het Schatgraversspel

Schatgravers 1024x576Het Schatgraversspel tovert een glimlach op ieders gezicht. Op een luchtige en speelse manier zie jij je eigen prachtige schatten zichtbaar worden.

Het spel nodigt uit tot het geven van complimenten. Door je sterke kanten te ontdekken leer je jezelf beter kennen en dit versterkt je innerlijke kracht en weerbaarheid. Het vergroot je zelfvertrouwen.

Het is een spel voor iedereen die minder zeker is over zichzelf. Je gaat hier ontdekken wat anderen fijn en mooi aan jou vinden en je gaat ook die kant van jezelf ervaren waar je zelf misschien nooit naar gekeken hebt.....

Piratenfeestje schat opgravenVoor welke leeftijd is dit spel eigenlijk? Officieel is het spel gemaakt voor kinderen van 7 tot 17.
Maar... ben je ietsje jonger of veel ouder: no problemo! You'll love it anyway ♥

We spelen dit bijzondere spel met maximaal 6 kinderen (of volwassenen).

 

Reacties van ouders en kinderen over de workshop Schatgraven:

• Moeder van dochter (8jr): "Wat een leuk en origineel spel. Hoe langer we het samen speelden, hoe fanatieker B. werd. En die glimlach.... van oor tot oor. En werd maar groter. Ook bij mijzelf moet ik bekennen hoor. Het aandenken wat we allebei gemaakt hebben naar aanleiding van de verworven kaartjes hebben we in de keuken gehangen. De harten kunnen we zo elke dag zien. We hebben het met regelmaat over de prachtige kanten, zeker als het even wat minder goed gaat met B.

• Gijsje en Cleo (11 jr): "We vonden het een keileuke middag. En echt leuk om samen met je BFF te doen.

• Femke (12jr): "ik heb bij Erica een keer Schatgraven gespeeld. En toen een ketting met bloemen gemaakt met alle goede dingen van mij erop. En nog veel meer goede eigenschappen die we behandeld hebben. Het hangt nu op mijn kamer zodat ik het elke keer kan zien."

 

Tijdsduur: ongeveer 1½ uur.
Tarief: € 35,– incl. alle materialen.
Voor meer informatie of wil je je kind of jezelf aanmelden: stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Ben je inmiddels ook nieuwsgierig?

Kom de magie van spellen spelen voelen en beleven. Het is een heerlijke dag voor tijd, ruimte en aandacht voor jezelf en elkaar. Én voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Kortom een cadeau voor jezelf.

 

Voor meer informatie of wil je je kind of jezelf aanmelden: stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
* Afspraken kunnen tot 24 uur voor de afspraak nog worden geannuleerd. Bij niet tijdig annuleren wordt de geplande sessie 100% in rekening gebracht.

Olifant

 

"Je leert iemand beter kennen

door een uur te spelen

dan een jaar te praten"

- Plato -