Het Vlinderrijk

Persoonlijke Groei door Creativiteit

Creatieve workshops

Er is keuze uit verschillende creatieve workshops. Er zijn zoveel leuke, interessante, grappige en leerzame creatieve workshops te doen, dat er hier steeds een afwisselend aanbod komt. In 'het Vlinderrijk' kun je intuïtieve workshops voor persoonlijke groei volgen en ook om je creatieve vaardigheden te vergroten.

Er wordt met allerlei materialen gewerkt, bijvoorbeeld met acrylverf, aquarelverf, pastel(krijt), houtskool, Conté, Oost-indische inkt, ecoline en ga zo maar door.

Je hoeft geen ervaring te hebben in tekenen en schilderen: het gaat er vooral om dat je plezier erin hebt. Maar.... wacht maar eens af. Je zult versteld staan wat voor talent er in jou verstopt zit en wat er uit mag gaan komen. Laat je maar verrassen!

 

Samen vlinderen

Een teken-, schilderworkshop voor ouder en (klein-) kind

Penselen smallOm samen te tekenen of te schilderen wordt niet vaak, of misschien wel nooit, de tijd voor genomen. Laat staan om samen aan 1 werkstuk te gaan werken.

Naast de gezelligheid van elkaar en het samen werken is het bijzonder om de wisselwerking en samenwerking te ervaren, want ...... hoe ga dit? Wie neemt de leiding en wie wacht af? Hoe worden de beslissingen genomen? Wie neemt de ruimte op het papier en wie geeft? Het is interessant om dit te mogen voelen en ervaren van elkaar.
 
Het mooie is, is dat het werkstuk een samenspel is van jullie energieën dat hierin weergegeven wordt. En het is een geweldig leuke gelegenheid om samen iets creatiefs te ondernemen en te delen.
 
Het thema en het soort materiaal waar jullie mee werken is steeds afwisselend.
Het is helemaal niet belangrijk om teken- of schilderervaring te hebben. Laat jullie verrassen.
 Pastel Krijtjes op kleur
Deze ochtend of middag duurt ongeveer 2 uur.
De kosten zijn voor jullie samen € ..,– incl. alle materialen, drinken met iets lekkers erbij.

Wil jij je (klein-) kind en jezelf graag opgeven of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

handen met verf 4kantHet gaat er niet om of je binnen de lijntjes kleurt.

Het gaat erom dat je je eigen tekening maakt.

- Harry Gras -