Het Vlinderrijk

Persoonlijke Groei door Creativiteit

Dit ben ik: Erica Mengedé

Oranje vlinder op margrietje

Ik sta voor warmte, openheid, vertrouwen en veiligheid.♥ .

Vanaf het moment dat ik aan een intensieve energetische opleiding begon, werd mijn leven één grote ontdekkingsreis. Ik heb hier heel veel geleerd, vooral om dichter naar mezelf te groeien en zo beter op mijzelf, mijn intuïtie te vertrouwen.

Een intuïtieve magische kindercoachopleiding, een verdieping van de energetische opleiding en verschillende cursussen en workshops volgden hierna.

Ik ben me tijdens deze reis bewust geworden van mijn 'uniekheid', mijn eigen kwaliteiten: ik ben een Creatieve, Sensitieve, Krachtigvoelende,Talentvolle en Levendige vrouw en ondertussen groei ik nog steeds door.

Een mooi pad met veel uitdagingen en spiegelingen volg ik en dat geeft een heerlijk én eerlijk gevoel. Ik vind het ook erg belangrijk om mij te blijven ontwikkelen en volg steeds relevante trainingen en workshops om te blijven groeien.

Ik ben erachter gekomen waar mijn hart ligt, waar ik zo blij van word, namelijk kleine en grote mensen te begeleiden om zich te ontwikkelen. Om terug te laten komen bij zichzelf en hun mooie kwaliteiten te laten ontdekken en deze aan de wereld te laten zien.
Net als bij een vlinder is het elke keer een mooi wonder als het uit zijn cocon kruipt. Zo is het magisch om samen te zien hoe een kind of volwassene uitvliegt als een mooie, gelukkige en zelfverzekerde vlinder.

pop tot vlinder

De naam 'het Vlinderrijk' staat symbool voor transformatie, in beweging komen, verandering.
Voor vrij zijn en zijn zoals je bent. Je laten zien aan de rest van de wereld zoals je bent.

Mijn brede ervaring, kennis, intuïtie en creativiteit zet ik hierbij in.

Kijk rustig op deze website van 'het Vlinderrijk' rond wat ik jou of je kind aan kan bieden. 

Voor een ontmoeting of meer informatie kun je me bereiken op:
 
Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of bel me op 06-211 91 311
 
 

 

 

Erica2

 

Mijn visie is dat iedereen uniek is en iedereen zichzelf mag laten zien zoals hij of zij is met zijn of haar kwaliteiten en talenten.