Het Vlinderrijk

Persoonlijke Groei door Creativiteit

Van Rups tot vlinder

Individuele begeleiding voor kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar

Zit je kind niet lekker in z'n vel? Kom, dan gaan we samen op avontuur! Op zoek naar waar hij of zij weer helemaal zichzelf mag zijn en weer stralend en vol zelfvertrouwen in het leven staat.

De werkwijze:

Na een (gratis) ontmoetingsgesprek, is de eerste sessie met de ouders. We kijken wat de zorgen en de wensen van jullie en jullie kind zijn en maken zo de hulpvraag helder. De invulling van mijn begeleiding stem ik af op je kind, de vraag en de situatie op dat moment. Dat doe ik intuïtief en op basis van mijn brede kennis. En naast het begeleiden van je kind, zullen er ook sessies zijn met 1 (of beide) ouders, of ouder met kind samen. 

Vlinder roodIk ga bij de begeleiding steeds uit van wat belangrijk is voor je kind, waar loopt hij of zij tegenaan en we gaan samen op onderzoek naar de kwaliteiten, talenten en mogelijkheden, want dit ondersteunt en begeleidt je kind in het zoeken naar het oplossen van het probleem.

Het mooie is, is dat het antwoord in je kind zelf verborgen ligt. Spelend, pratend en ontdekkend zal je kind zijn eigen unieke kwaliteiten en talenten gaan gebruiken.

Elk kind en elke situatie is anders en dus zal ook elke sessie anders zijn.
 
Tijdsduur: 1 uur per sessie met daaropvolgend een korte evaluatie met ouder en kind aansluitend op de sessie.
Het aantal benodigde sessies hangt af van de vraag.
Het tarief voor 1-op-1 kindercoaching is € 72,50 per sessie, incl. BTW en materialen.
Afspraken kunnen tot 24 uur voor de afspraak nog worden geannuleerd. Bij niet tijdig annuleren wordt de geplande sessie 100% in rekening gebracht.

 

Voor vragen of wil je je kind aanmelden: Stuur een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dan neem ik ze snel mogelijk contact met je op.

Popenvlinder

 

"Vlinder... die fladdert in het licht 's ochtends vroeg, je kende vele vormen, eer je je vleugels uitsloeg"