Het Vlinderrijk

Persoonlijke Groei door Creativiteit

De krachtige vlinder

Groepstraining voor meer zelfvertrouwen voor kinderen van 8 t/m 12 jaar en 13 t/m 15 jaar

Voel je je onzeker? Durf je geen nee te zeggen tegen anderen? Laat jij de ander over jouw grenzen komen? Durf jij je eigen ding niet te doen? Pieker je veel?
Je kunt meer dan je denkt! Samen gaan we kijken hoe je weer prettiger en sterker kunt voelen en zo beter voor jezelf kunt opkomen.

De werkwijze:

In 5 sessies leert jullie kind steviger in zijn of haar schoenen te staan.

In een kleine vertrouwde groep besteden we met elkaar aandacht aan je eigen onzekerheden, lichaamstaal en kwaliteiten. Kinderen in een groep hebben veel aan elkaar. Rondom een bepaald thema is er veel herkenning en uitwisseling van ervaringen van de kinderen onderling. En bovenal is het heel gezellig. 

Het geleerde gaan we vervolgens op verschillende soorten creatieve manieren verwerken, zodat het beter bij je kind blijft hangen. De inzichten en het geleerde wordt dan als het ware 'verankerd'.

Groeps training
In deze training wordt oa gewerkt aan:
Het is goed zoals ik ben.
Faalangst
Als ik zeg wat ik voel kan de ander mij helpen
Stevig staan
Jouw grens, mijn grens

 

Tijdsduur: Ongeveer 2 uur per sessie. De 5 sessies worden om de 2 weken gehouden in een kleine groepje van 4-6 kinderen. Vooraf is er een intakegesprek met de ouders.

Jongens en meisjes van 8 t/m 12 jaar (basisschool) en 13 t/m 15 jaar (middelbare school) zijn van harte welkom!

Het tarief voor de hele training is € 195,–, incl. BTW, intakegesprek met ouders en alle materialen.

 

Voor meer informatie of wil je je kind aanmelden: Stuur een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dan neem ik ze snel mogelijk contact met je op.

 

Krachtigevlinder

 

Ieder kind is anders

Ieder kind is speciaal

Ieder kind kind is mooi

Ieder kind is uniek