Het Vlinderrijk

Persoonlijke Groei door Creativiteit

Training 'Ik Leer Anders'

Blauwe vlinder op voorhoofd

De 'Ik Leer Anders' methode is een kortdurende, individuele training. Het uitgangspunt is weer plezier krijgen in leren.

Tijdens de training ga ik uit van het talent van jullie kind, namelijk het beelddenken. Door de stof op de juiste manier aan te bieden kun je meteen vertellen of deze methode werkt. 

Een belangrijk en essentieel onderdeel is rust en ruimte creëren door het opruimen van de chaos in het hoofd zodat de informatie voortaan op de juiste manier kan worden geordend, opgeslagen en onthouden kan worden. Hiermee krijg je er meer grip op en kan je bij toetsing de informatie gemakkelijk terugvinden in je geheugen.

 
 
Wat kun je nog meer verwachten?
Taal: het alfabet, woordbeelden opslaan, woordpakketten groep 3 t/m 8.
Lezen: lege woorden visueel opslaan, leesletters oefenen, lezen met de leespijl. Vaak gaat het hardop lezen direct sneller (hogere AVI-niveaus).
Rekenen: het cijferveld. Het automatiseren van sommen en niet meer het door elkaar halen van optel- en aftreksommen, tafeltjes en breuken.
Klokkijken: zowel analoog als digitaal. Adviezen voor planning en tijdsbesef om een heldere dagindeling te creëren.
Je krijgt veel handvatten en tips voor vakken als topografie, aardrijkskunde, geschiedenis, werkstukken, boekbesprekingen, spreekbeurten, etc. 

Blijf niet langer worstelen met leerproblemen. Ervaar zelf of deze leermethode ook voor jullie kind werkt. Pak het aan met de training 'Ik Leer Anders': het is leuk en versterkt je gevoel van zelfvertrouwen! De leeftijd om deze techniek te leren is vanaf 8 jaar tot 100 .

 

meisje op schommel

 

Tarieven en verdere info...

Het tarief voor deze training is € 70,– per sessie, incl. BTW en materialen.
Werkboek 'Ik Leer Anders': € 39,– wordt zelf aangeschaft na de eerste sessie.
  
De training wordt 1 op 1 gegeven, samen met de ouder(s) erbij.
In de eerste sessie kijken we of jullie kind een beelddenker is en of deze methode voor hem of haar werkt.
Als ouder ben je er bij om te zien en te ervaren hoe de methode werkt en om later je eigen kind thuis verder te begeleiden en samen te oefenen.
Mocht nou blijken dat deze methode niet werkt, dan worden er geen vervolgafspraken meer gemaakt.
Gemiddeld zijn er 5 - 6 sessies nodig. Daarna kunnen jullie samen thuis verder.
 
Ik kan naar jullie toe komen, dan komt hier nog 20 cent per kilometer bij, heen en terug, gerekend vanuit Oosteind.
Natuurlijk kunnen jullie samen ook naar 'Het Vlinderrijk' komen. Mijn praktijkruimte is aan huis gevestigd.

Voor vragen of aanmelden: Stuur een maail naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afspraken kunnen tot 24 uur voor de afspraak nog worden geannuleerd. Bij niet tijdig annuleren wordt de geplande sessie 100% in rekening gebracht.

Minion

 

Oh my God,

I have finally discovered what's wrong with my brain: on the left side, there is nothing right and on the right side, there is nothing left.