Het Vlinderrijk

Persoonlijke Groei door Creativiteit

Welke kleur heeft een zoenWelke kleur heeft een zoen?
 
Wat een grijze dag!!!! Ik heb nog zoveel dingen op mijn 'to-do' lijstje staan. Maar hoe harder het gaat regenen, en onweren nu ook, hoe minder zin ik heb. Het lijkt wel of door het grijze licht buiten hier binnen ook alles grijs lijkt. S
Met een dampend kopje thee in de hand en een heerlijk chocokoekje erbij, ben ik op de bank in de serre gaan zitten. Ik hoor de regendruppels hier nog harder, maar voel de rust weer terugkomen.
 
Dan besef ik.......!
 
Kleur! Daar gaat het bij mij in mijn hele leven om.
Kleur...... zit in alles. Dat heb ik in al die jaren schilderen en schilderlessen ook echt gezien en gevoeld! Daar zou ik wel 3 dagen over kunnen vertellen en schrijven! Ik kan niet zonder. Gelukkig! :)
 
En nu ik dit besef, komt de kleur buiten weer terug: het licht is anders en daardoor ook mysterieuzer......
Voor iedereen een kleurige dag toegewenst!!!
En dan heb ik meteen ook een vraag voor bij jouw koppie koffie of thee:
Welke kleur zou jij een zoen geven .....??? Voel maar eens van binnen. En wil jij jouw mooie kleurontdekking van vandaag met mij delen?
Van mij krijg je er alvast eentje: een zachtroze

Facebook